POVRAĆAJ

POVRAĆAJ

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da Vam ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustanak je 14 dana od dana preuzimanja artikla.

U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda poručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženu fakturu, potpisani nalog za ispravku, kao i popunjen obrazac za odustanak, a koji zajedno sa obaveštenjem iz člana 27. stav 1. i 2.

Za proizvode kupljene po posebnoj akciji ili sa popustom zbog kratkog roka trajanja koji je kupcu predočen u trenutku online kupovine na webshopu PRIMED 13 FORTE, kupac ne može da zahteva povraćaj.

U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe.

Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, takođe snosite samo direktne troškove povraćaja robe, dok mi snosimo troškove dostave novog artikla.

Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamenu ili da odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 011/3910187 ili nam pošaljite email na adresu primedsrbija@gmail.com kako biste dobili potrebne instrukcije vezano za zamenu ili povrat sredstava.

Kupljeni proizvod zajedno sa potrebnom dokumentacijom možete poslati putem kurirske službe koju sami odaberete, na adresu PRIMED BIO-APOTEKA, Vojvode Stepe 120, 11000 Beograd.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata PRIMED BIO-APOTEKA ili slati na adrese koje su navedene na adresnici.

Nakon preuzimanja vraćenog artikla u roku od 5 radnih dana od od dana prijema vraćenog artikla biće Vam poslat drugi artikal u zamenu ili vraćen novac na tekući račun. Povrat novca kupcu koji nema otvoren tekući račun izvršiće se elektronskim putem poštanskom uputnicom u roku od 7 dana od dana prijema povrata pošiljke.

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedene načine i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Zaista nastojimo da dostava bude bez ikakvih propusta, ali ukoliko se slučajno desi da po prijemu pošiljke ustanovite da isporučena roba ne odgovara poručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete telefonom na broj 011/3910187, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail adresu primedsrbija@gmail.com i opišete nastali problem. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Obrazac za odustanak možete preuzeti putem sledećeg linka.