POLITIKA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI

Pristupanjem sajtu PRIMED 13 FORTE , Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

PRIMED 13 FORTE sajt je u vlasništvu firme Cortex Labs d.o.o., sa matičnim brojem 20299398 i sedištem u Gostivarska 78, Voždovac, Beograd.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu PRIMED 13 FORTE, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;

Radi obrađivanja Vaših porudžbina;

Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;

Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);

Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za PRIMED 13 FORTE ili neku treću stranu, sa kojom PRIMED 13 FORTE ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu PRIMED 13 FORTE,  da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i PRIMED 13 FORTE niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na cortexlabs@gmail.com.